A+ A A-

Iti place ?

Noul FourTrax Foreman

Dealungul anilor, cei de la FourTRX Foreman gama 4x4 ATV sau dovedit a fi profesionisti care stiu mai mult decat un lucru sau doua despre momente de recreere. Pentru 2012, linia Foreman de ATV-uri, se mandrestre cu un nou-nout racire pe lichid 475cc, cu un singur cilindru OHV, motor in patru timpi, care este suficient de puternic pentru cei cu treburi care necesita forta.

Introduce un sistem nou pe injectie cu acceleratie de 36mm pentru un raspuns mai instantantaneeu al acceleratiei, performante consecvente la viteza mare si fara complicatii la pornirea pe vreme rece, toate acestea sunt adaugate de carte cei de la Foreman la pachetul de performanta.
De asemene si sasiu a suferit modificari, acesta a fost dotat cu un sistem de suspensie nou si mai usor, confortul in a conduce acest atv a fost mult inbunatatit, baza rotilor a fost scazuta pentru o manevrare mai rapida si o deschidere a rotilor mai mare pentru o intoarcere mai scurta.
Poti alege dintr-o lista mare de optiuni sa iti configurezi atv-ul, inclusiv schimbator manual sau Electric Shift Program (ESP) al celor de la Honda, care ofera un butan pentru schimbare, plus posibilitatea ca Electric Powe Steering sa se potriveasca oricui.
Aspectul a fost schimbat, este unu nou si mai agresiv, ai o masinarie de marime mare care te va ajuta dea lungu saptamani printr-o lista de treburi casnice, si apoi bucurate de weekend ce va veni pentru a te aventura prin paduri si terenuri accidentate.

Copyright 2012 - 2015 - www.vand-atv.com - Toate drepturile rezervate