A+ A A-

Iti place ?

Yamaha YFZ450R vs. Kawasaki KFX450R

Intr-o era in care specialisti in plimbari si domeniul de marketing, este usor sa uiti adevarata valoare. Modele de atv-uri depasesc limitele de la quad-uri de competitie la atv-uri utilitare, dar se pune accent pe flexibilitate in ambele segmente. Un quad este construit cu gandul la gloria de pe MX circuit, cum este mai degrada construit pentru terenuri accidentate. MotoUSA a cautat doua dintre aceste modele in acest sezon competitiv, acestia au ales modelul Kawasaki KFX450R 2012 si Yamaha YFZ450R SE.
Initial nu am vrut sa comparam Quad-urile sport intre ele, unu fiind mai degrada o masina genralizata si celalalt fiind un motoCross-er dedicat.
Dar, modelul Kawasaki KFX450R 2011 aflanduse in sediul din California de Sud si Yamaha YFZ450R SE la sediul central din Oregan, am realizat ca ambele quad-uri sunt folosite pe acelasi tip de teren.
Yamaha produce un motor general pe propulsie de 450cc pentru atv-urile sport din 2012 YFZ50 care va fii mai ieftin si competitiv precum un KFX450R din anumite privinte. Cu toate acestea, conducatori compara ambele modele de quad si le testeaza pe diferite tipuri de teren. Noi nu le testam dora pe circuit sau in totalitate prin padure. A fost o buna oportunitate sa vedem vreunu dintre aceste doua modele daca se poate adapta. Cel mai probabil un conducator normal le foloseste precum noi, acestea fiind spuse ne-am urcat pe Yamaha si Kawasaki impreuna si le-am testat exact cum stim noi cel mai bine.

Copyright 2012 - 2015 - www.vand-atv.com - Toate drepturile rezervate